Loopbaanbegeleiding

Zit je op het voortgezet onderwijs, dan ben je al echt met je loopbaan begonnen! Zeker wanneer je een keuze gaat maken voor een profiel, sector, of examenpakket. Op elke school wordt een programma aangeboden waarbij je met je mentor in de klas aan de slag gaat om te leren kiezen. Maar soms is dat niet genoeg, of passen de opdrachten niet bij je. Of ben je eigenlijk nog niet toe aan het maken van een keuze…. Terwijl wel van je wordt verwacht dat je de komende jaren op deze vragen antwoord kunt geven:

Bij Ik leer wijzer kunnen we je ondersteunen bij deze vragen. Dat betekent niet dat we een pasklaar antwoord hebben. We zetten je wel aan het werk, je gaat zelf op zoek naar wat voor jou de beste keuze is. We stellen samen een traject op waarin jij vaardigheden ontwikkelt die je nodig hebt om ‘wijzer te leren kiezen’. Met zicht op jezelf en de toekomst!

In de huidige samenleving zijn er meer opleidingen om uit te kiezen en wisselen mensen meer van baan dan vroeger. Het is daarom verstandig om goed te leren reflecteren op jezelf en je loopbaan.

Dus…:
Sta je voor een keuze en kom je er niet uit?
Zijn de gesprekken thuis hierover inmiddels niet zo gezellig meer en kun je wel wat hulp van iemand anders gebruiken?
Weet je niet waar je informatie moet zoeken over opleidingen of andere loopbaanvragen?
Wil je hulp bij het ontdekken van je kwaliteiten, talenten en wat je ermee wilt?
Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou!